Sexlegetøj er big business på nettet – hvad sker der når Amazon kommer til Danmark?

Salg og markedsføring
Amazon

Er du en af dem, der godt kan lide at shoppe online efter nyt sexlegetøj til samlingen? Så kan du nu glæde dig over, at Amazon måske snart åbner op for en hjemmeside med dansk domæne og direkte levering hjem til din hoveddør.
Sexlegetøj sælger rigtig godt i Danmark, hvilket lokker flere og flere små virksomheder frem i lyset, der håber at få en bid af kagen og spille op mod de store mastodonter på det danske marked. Men hvad sker der med disse små og store virksomheder her, når Amazon melder sig ind i kampen for alvor og gør salg af sexlegetøj til en ny salgsstrategi?

Det er endnu usikkert, hvorvidt Amazon ønsker at opstarte et dansk domæne og gøre salg af sexlegetøj mere synligt, men i vores naboland Tyskland kører hjemmesiden på fuld tryk og har overtaget omkring 25% af al årlig E-handel.

Amazon får kamp til stregen, hvis de melder deres ankomst på det danske E-handel marked

Som tidligere nævnt har vi allerede mange store virksomheder i Danmark, der udelukkende beskæftiger sig med sexlegetøj og derfor ved, hvad de danske forbrugere vil have. Dette kan vise sig at være en fordel for de danske virksomheder, og som en ulempe for Amazon, hvis de prøver at kæmpe sig vej ind på markedet for salg af sexlegetøj.

Der florerer nu en antagelse om, at mange af de mindre virksomheder springer til og vil bruge Amazon som en del af deres Business2Costumer salg af f.eks. sexlegetøj. Derimod antages det dog, at de større hjemmesider som alle kender, ikke vil melde sig ind i kampen men i stedet intensivere deres markedsføring og synlighed i offentligheden på f.eks. sexmesser.

Danske forbrugere går efter kvalitet og pris når de shopper på nettet – men ikke nødvendigvis i dén rækkefølge. Derfor Amazon måske godt få en fod indenfor, hvis de markedsfører deres produkter til billigere priser end de mere kendte forhandlere af samme type sexlegetøj.

Flere fordele ved at købe sexlegetøj online

Hvis Amazon kommer til Danmark, sker der dog en forandring i den måde, vi indtil nu kender til konceptet om at købe legetøj til voksne på nettet. Denne mastodont har nogle tydelige regler for, hvordan man skal agere som sælger på hjemmesiden og der bliver slået hårdt ned på problemer så snart de opstår.

Det er vigtigt, at man som sælger på denne side, husker at holde kontakten med sine kunder, sørger for lynhurtig levering og naturligvis at kvaliteten holder en vis standard. Dette er noget vi allerede kender fra de danske forhandlere, der især gør en ære i, at levering skal være diskret og nem.
Den primære fordel ved at købe sexlegetøj online, er naturligvis det store udvalg man kan få fingrene i, der langt overskrider det standardudvalg man finder i de fysiske butikker. Med en spiller som Amazon på banen, vil det online marked eksplodere og endnu flere produkter vil blive synlige og tilgængelige for de kræsne danske forbrugere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *