Giv en julegave firma og medarbejder kan stå inde for

Arbejdsmiljø, HR
mange-gaver

Siden 50’erne er der kommet mere og mere fokus på virksomheders etiske grundlag. Fra at have den simple rolle at skulle sørge for at drive en profitabel virksomhed skal man som firma i dag have orden i sine værdier, og opfindelsen af internettet har ikke ligefrem gjort dette mindre vigtigt, da det er nemmere end nogensinde før at sprede information om virksomheder, der ikke lever op til sit sociale ansvar. Giv dig selv og dine medarbejdere en julegave, firma og ansatte kan stå inde for, hvis du vil bruge juletiden til at sætte virksomheden i et godt lys.

En julegave fra firmaet kan være afgørende for medarbejderens syn på virksomheden

Efterhånden som udbredelsen af tanken omkring virksomheders pligt til at opføre sig som socialt ansvarlige dele af samfundet er blevet mere og mere udbredt, er der også blevet mere og mere grund til at tage sit ansvar seriøst. En julegave firma med et fair trade-stempel er derfor en rigtig god idé, hvis man giver en vare, der kommer fra en industri med en dårlig tradition for behandling af medarbejdere og miljø. Giver man for eksempel chokolade, kaffe eller te som en del af sin julegave firma, er der rigtig god grund til at vælge et fair trade-produkt, så man sender det rette signal. Er man et større firma, skal man dog passe på, hvordan man kommunikerer omkring sin bæredygtighed.

Vis anerkendelse med en firmajulegave

For eksempel er der en grundlæggende selvmodsigelse i forbindelse med social ansvarlighed for virksomheder, der gør, at stakeholders opfatter kommunikation omkring virksomhedens aktiviteter som tomt blær, og det er derfor måske bedre bare at uddele sin bæredygtige julegave firma, uden at man samtidig udsender en pressemeddelelse omkring, hvor fantastisk en virksomhed dette gør en til. Håndterer man valget af julegave firma på en god måde, kan man sørge for, at man både giver medarbejdere og én selv en god gave i forbindelse med højtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *