Ung e-handler med svømmeudstyr overvejer Norge som sit næste land

Erhverv & iværksætteri
Ung e-handler

Det går godt for watery.dk og den stigende vækst, betyder at der skal udvides i watery.dk. Her er Norge set som det første mål.

Hvorfor lige Norge?

Norge har et utroligt stort svømme marked, og en stor del af den norske befolkning er tilmeldt en svømmeklub. Det er to af grundene til at Norge er valgt som det næste mål for Watery.dk. Watery.dk er dog også klar over at der flere store ting der skal kigges på ved at gå ind i et stort land som Norge. Flere af problemerne ligger i at Norge ikke er medlem af EU. For selvom Norge er et attraktivt marked, er det dog en udfordring for udenlandske virksomheder. Kravet om lokalt nærvær gør det besværligt og dyrt at etablere sig, og kan i praksis udelukke dig. De norske reguleringsordninger vedrørende f.eks. told og moms er meget omfattende, og det er ikke muligt at registrere et .no domæne eller få toldkredit uden lokalt nærvær.

Hvornår går Watery.dk ind på det norske marked?

Den præcise tid kan der ikke siges noget om. Men jeg kan sige at Watery.dk er godt i gang, og hele sitet er allerede ved at få en norsk oversættelse, samtidig med at der bl.a. kigges på muligheder for fragt og andre ting der skal løses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *