Markedsføring med video er fremtiden

Salg og markedsføring

Vi ved alle at markedsføring er essentielt for virksomheder for at skabe kendskab og skaffe nye kunder. Digital marketing har de seneste år været meget populært og artikler og pressemeddelelser har ofte givet pote. Men er det tid til den næste revolutionærende markedsførings-metode? Videoer er den nyeste feature som skal hjælpe virksomheder med at vokse. Det bliver brugt på mange forskellige måder og af mange forskellige personer. Bliv inspireret og få hjælp med videoproduktion hos stagbird på http://stagbird.dk. Det kan give meget værdi at overveje videoer frem for kedelig tekst. For hvem gider at bruge sin tid på at læse sig frem til noget nu til dags?

 

Få dine produkter markedsført de rigtige steder

Det handler ikke om at blive set og markedsført så mange steder som overhovedet muligt og at blive set af så mange mennesker som muligt. I dag handler det i højere grad om at ramme de rigtige personer de rigtige steder. Det har den modsatte effekt af markedsføring, hvis man promoverer sig til irrelevante personer, som blot bliver irriterede.

 

Video er altså en god måde at ramme sin målgruppe og holde dem fanget i interessen. Der er ikke mange der vil bruge 10 minutter på at sidde og se en reklame, men hvis man opsnapper kundens interesse og laver en kort og spændende video, så er salget allerede på vej. Den store fordel ved at markedsføre sig igennem videoer er, at man holder kundens interesse i længere tid og det at kunden har brugt tid på at se en video fører typisk til et lead og eventuel et salg. Digital markedsføring handler i første omgang om leads og salg, og her spiller video en rigtig stor rolle. Det er nemlig her muligt at måle hvor mange mennesker der ser ens videoer, og folk der ser din video er højst sandsynlig interesseret i hvad du har at sige og sælge.

 

Jobansøgning i en video

Video bliver som skrevet mere og mere aktuelt og det er en god måde at differentiere sig på. Dette gælder både som virksomhed, men også som privat person, hvis man søger et job. I en jobsøgningsproces er det især vigtigt at skille sig ud, og det kan man gøre ved at sende en kort videopræsentation af sig selv ind i stedet for en kedelig ansøgning. Video skaber liv og har en god nyhedsværdi. Kreativitet er ikke længere en luksus feature at have, men en nødvendighed.

Kreativiteten har ingen grænser og det er vigtigt at tænke ud af boksen. Det kan man gøre igennem video og her kan man virkelig ramme modtageren på en nytænkende måde.

 

Det er helt sikkert værd at tænke over at bruge video fremover, når man skal markedsføre noget. Det skaber en stor hype og er altid lidt mere spændende at se på. Folk er trætte af at læse og endnu mere trætte af alt det spam der kommer frem uden at skabe værdi. Med video kan man skabe værdi for kunden og for sig selv.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *