Selvstændig? Så tag regnskabsbogen med i lommen

Iværksætteri

Det er ingen hemmelighed, at det måske ikke er regnskabet, der er allernemmest og af samme grund heller ikke allersjovest at skulle beskæftige sig med som selvstændig. For det første er det svært at holde styr på det hele, og for det andet er det ikke altid lige nemt at huske at få det hele skrevet ned, at få sendt alle fakturaer eller at få betalt regningerne. Men faktisk er der kommet en lettere løsning til dig, der er træt af det gamle system med papirer i tonsvis af mapper.

Tag telefonen med på farten, så er du dækket ind

Nu om dage kan vi få næsten lige, hvad det skal være som apps til vores smartphones. Og det skulle da lige passe, hvis ikke der var en regnskabsapp til dig, der som selvstændig hellere vil have det hele på telefonen i stedet for at skulle fedte rundt med en masse papirer. Du kan for eksempel få hjælp af en regnskabs app her, som netop gør det muligt at have bogføringen med lige hvorhen, du vil. Når du downloader appen, kan du nemt tage hele din bogføring med dig i lommen, så du kan tjekke noget, hvis du er i tvivl, og så er du i hvert fald sikker på, at der ikke er en gammel regning eller note, der bliver væk!

Samfundet i konstant udvikling

Fordi vi netop lever i det moderne samfund, som vi nu gør, er det vigtigt, at vi altid holder os opdaterede inden for den nyeste teknologi. Mange nye ting er delvist ubrugelige, men der er også mange ting, som viser sig utroligt nyttige og langt smartere end den gammeldags metode. En af de ting, der meget nemt kunne vise sig at være mere praktiske og handy end den gammeldags, er netop at tage bogføringen med i lommen i sin mobil. Iværksætterne bliver yngre og yngre, og de unge er helt klart dem, der er mest ferme med teknikken, og det er derfor også kun en fordel, at bogføringen – bogstaveligt talt – bliver mere håndgribelig, fordi de kan have den i deres hænder, når de holder deres telefon, som man jo alligevel har med overalt. Så regnskabsappen er til den unge generation eller den mere opdaterede iværksætter, som måske ikke ligefrem hører til den yngre generation. Men en sådan app burde faktisk høre til alle generationer, for den er nem at bruge og langt mere praktisk end den ’klassiske’ bogføring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *