5 Gaveideer til dine ansatte!

Arbejdsmiljø, HR
Adwordsekspert

Har du ansatte som du gerne vil forkæle og vise at du holder af, det kan eksempelvis være til jul, når de har jubilæum eller fylder rundt. Hvis det er tilfældet men du ikke ved hvad du skal give, så kan du læse med her hvor vi giver dig gode ideer til hvad man giver i gave til sine ansatte.

Giv en gavekurv

En god gavekurv er den mest indlysende, måske heller ikke den mest opfindsomme, men om ikke andet er det effektivt. I en gavekurv kan du komme mange ting i, du kan komme et gavekort, noget chokolade, noget vin, noget lækker lakrids eller meget andet. Du kan finde gavekurve på nettet og mange andre steder lokalt, du kan også lave dem selv eller måske have en medarbejder til fast at kontrollere fødselsdag, jubilæums og meget mere og få den person til at stå for indkøb til gavekurvene.

Giv et gavekort

Et gavekort til noget lækkert er noget vi allesammen kan bruge. Det kan være alt fra et gavekort til en god gang wellness og selvforkælelse, det kan også være et gavekort til en tøjbutik, eller en større kæde som magasin hvor man kan få lidt af det hele. Gavekort er hurtige og nemt at give, du kan bestille dem online og printe dem ud, de er dog ikke det mest personlige, men hvis selve indholdet er godt, så vil du også glæde dine medarbejdere.

Giv en oplevelse

Noget der hitter rigtig meget i disse år er oplevelsesgaver, det har aldrig været mere populært at leve et spændende liv med en masse oplevelser. På nettet kan du købe oplevelsesgaver over hele landet, der findes alt fra at flyve i luftballon, til at køre i hurtige biler, til spa og gourmetoplevelser. Se det store udvalg af oplevelsesgaver til ham og oplevelsesgaver til hende og lad dig blive godt inspireret.

Chokolade og vin

En af de mere traditionelle gaver man kan give til sine ansatte er chokolade og vin, du kan med garanti lave en god aftale hos en lokal vinimportør, så du kan få det noget billigere både til ansatte og dine kunder. Det er en nem løsning og helt sikkert noget som alle kan bruge.

En ting til hjemmet

Vil du gerne give en lidt mere praktisk gave og noget som dine ansatte faktisk kan bruge, så kunne en ting til hjemmet være en oplagt mulighed. Det kan være alt fra en flot vase, noget lækkert bestik, nogle flotte skåle og fade eller måske en flot lampe. Mulighederne for at finde en ting til hjemmet er mange, det svære er blot at finde noget som vil klæde din medarbejders hjem og passe ind i den stil som han eller hun har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *