Hvor finder du billigt el – læs med her

Salg og markedsføring

Man skal være af en bestemt støbning, hvis man skal holde af de mange regninger, som hver måned vælter ind af brevsprækken – ingen kan lide dette. Der er ikke noget mere irriterende end at se, hvordan den dejlige løn næsten allerede er væk få dage inde i måneden. Dette er ikke noget, du kan være tjent med, og derfor skal du tjekke dine regninger igennem, da der nok skal kunne hentes besparelser her og der. Du var sikkert ikke engang klar over, at der er en hård konkurrence på elmarkedet, men det er der, og du kan altså skifte elselskab lige så nemt, som skifter du bank eller andet. Det kræver ikke meget af dig, og din besparelse ved det kan være noget så høj – derfor skal du undersøge din elregning.

hvor finder du billigt el - læs med her

Natur-energi er et godt bud

Overvejer du måske et nyt elselskab, så kan du se priser på billig el her. Siden du kommer ind til er Natur-energi, og ikke nok med at de er billige, så er de også miljørigtige. Alt deres el kommer fra vedvarende energi, hvilket betyder, at du hjælper til i kampen mod det dårlige miljø, hvis du køber din strøm her. Du tænker måske, at din enkelte husstand ikke kan gøre en forskel, men det er forkert. Når du melder dig ind, så kan det ligeledes starte en effekt hos venner og bekendte. Derudover får Natur-energi flere penge, som der kan bruges på markedsføring. Det lyder måske dyrt med denne grønne el, men dette er ikke tilfældet. Natur-energi har en prisgaranti, som betyder, at de altid følger gennemsnitsprisen på markedet, hvilket vil sige, at du altid kan forvente en billig omgang el, når elektronikken i dit hus skal køre rundt.

Gul Strøm er el til discountpris

Vil du have billig strøm – så se også Gul Strøm. Denne virksomhed sælger strøm til discountpris, men du får alligevel samme kvalitet samt en prisvindende kundeservice, der nok skal kunne besvare alle de spørgsmål, du måtte have om virksomheden samt om el generelt. Når Gul Strøm køber el, er det fra Nordpool, som er stedet, hvor langt størstedelen køber. Derefter sælger de det så videre til kunden uden fortjeneste – ja, du læste rigtig. Det lyder helt vildt, hvilket det også er. Det eneste, de kræver, er blot et beskedent beløb på 29 kroner om måneden, når de skal være din handelsmand af el. Vil du have gas med, så kan du få det hele for 69 kroner, hvilket er et utroligt tilbud, du burde overveje kraftigt.

Sammenlign priser på el

De to ovenstående virksomheder er blandt de billigste, men hvis du benytter elpris.dk, kan du ved blot at indtaste nogle få oplysninger finde alle de virksomheder, som er billigst for dig. Vi vil klart anbefale, at du bruger denne side, når du skal finde det elselskab, som skal levere noget billig strøm til dig. Der er helt sikkert nogle penge at spare på din elregning, så vi kan kun opfordre til at tjekke de to ovenstående virksomheder samt denne sammenligningsside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *