Gør din virksom pæn og sikker – læs med her

Arbejdsmiljø

Der har være store problemer med personer, som begår organiseret tyveri i Danmark, hvilket har været et stort problem for virksomheder. Flere gange er der set eksempler, hvor virksomheder har mistet meget vigtige og værdifulde ejendele. Dette er en skam, men det er svært for politiet at klare alle disse sager, eftersom der kommer rigtig mange af denne type. Derfor er det vigtigt, at du sikrer din virksomhed på en ordentlig måde, så tyvene bliver væk, og skulle der alligevel komme en tyv på besøg, kan der findes udstyr, som gør dit og politiets arbejde lettere, når tingene skal skaffes tilbage. Når først der er ordentligt styr på sikkerheden, kan du købe udstyr samt pynte virksomheden op på bedst mulig måde. Tyvene vil nemlig gerne slå til de steder, hvor det ser godt ud, og derfor skal du sikre din virksomhed, hvis du altså har en flot virksomheden med værdier i.

Har du hørt om DNA mærkning?

Tyvene har nu fået en ny modstander, og denne modstander er en, som de ikke lige sådan kan bide skeer med. Dette er en god nyhed for virksomhederne, og har du flere værdifulde ting i din virksomhed, vil vi klart anbefale, at du får anskaffet dig muligheden for at lave DNA mærkning. Dette nye og unikke produkt er noget, der vil mærke tyven, som laver indbrud hos dig. Ligeledes vil din varer blive mærket, og denne mærkning kan findes op til 2 måneder efter det er påført. Dette gør hele opsporingsarbejde meget lettere for politiet, og det er noget, du klart skal overveje. Det er ikke bare politiets arbejde, der vil være lettere, nej der vil nok ikke engang komme indbrud. Det er de færreste tyve, som går ind et sted, hvor de kan se mærkninger i vinduet, som beskriver, at der findes DNA mærkning i denne virksomhed. Køb DNA mærkning her når din virksomhed skal sikres. På samme side kan du ligeledes finde hjælp til tyverialarm samt overvågningssystemer. Og har du først alle disse ting i din virksomhed, er der ingen tyv, som slipper godt fra at komme uanmeldt.

Køb det rigtige udstyr og gør din virksomhed pæn

Det er vigtigt, at du og de ansatte har nogle gode forhold, når du skal arbejde i virksomheden. Netop derfor skal du give dem det rigtige udstyr, men ligeledes skal du pynte din virksomhed lidt op. Når vi tænker på udstyr, er det vigtigt, at du kan tilbyde nogle gode computere samt alt andet elektronik, der er forbundet med virksomhedens drift. Når der skal pyntes, er det ikke noget, du skal bruge alt for mange penge på. Du skal blot finde noget billigt, som alligevel kan bidrage med en et smart udseende. Find din airlaid dug her hvis du vil pynte lidt op i kantinen. Denne dug giver spisebord en flot finish, og den vil altså være et godt valg, hvis du skal pynte spisepladsen billigt op. Ligeledes vil den også være god i det private, hvor den også kan give spisebordet noget ekstra kant.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *