Sådan finder du kontor og firmabil til dit nystartede firma

Iværksætteri

Det er ingen hemmelighed, at det ikke er risikofrit at starte en virksomhed. Drømmer du om at leve af din forretning, så skal du være villig til at investere både tid og penge. I opstartsfasen vil der helt naturligt være mange udgiftsposter, man skal forholde sig til. Du skal bl.a. ud og finde et kontor og højst sandsynligt også en firmabil, så du kan komme fra A til B.

 

Du skal føle dig motiveret og komfortabel på dit kontor

 

Der er rigtigt mange selvstændige erhvervsdrivende, som arbejder fra et hjemmekontor de første mange år. Har du svært ved at få det optimale ud af din tid, når du arbejder hjemmefra, så bør du overveje at finde en kontorplads i nærheden af dig.

 

I dag er der rig mulighed for at leje en privat kontorplads uden at blive ruineret. Der er mange eksempler på møblerede kontorer, hvor du hverken skal gøre dig tanker om el, vand, varme, alarm, internetadgang eller andre praktiske ting. Du betaler blot en fast månedlig pris, og så har du adgang til et kontor, hvor der er sørget for det hele. Dermed får du mere tid og mere overskud til at etablere din virksomhed. Ydermere er der typisk mulighed for at benytte sig af mødelokaler, hvor du kan byde dine samarbejdspartnere indenfor til en god snak.

 

World Trade Center Ballerup er et eksempel på et moderne Business Center, som allerede har budt mange mindre og større virksomheder velkommen. Du kan læse meget mere om kontorudlejning på wtcballerup.dk, hvor du også kan anmode om et uforpligtende tilbud.

 

Vælg den helt rigtige firmabil efter dine behov

 

Hvorvidt man har behov for at have en firmabil til rådighed kan være forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Ikke desto mindre er der rigtigt mange virksomheder, som er afhængige af en firmabil. Er du også jævnligt ude af huset i forbindelse med møder o.l., så kan du med fordel kigge efter en bil til dit firma. Skal man bruge bilen både privat og erhverv, så bør man fastlægge alle sine krav og ønsker. Man skal bl.a. gøre sig nogle tanker om brændstofforbrug, motor, biltype og ekstraudstyr.

 

Det kan blive en dyr affære at skulle købe en firmabil kontant, hvorfor erhvervsleasing ofte bliver anset som et fantastisk alternativ. Erhvervsleasing er henvendt til dig, der ikke er interesseret i at investere hele virksomhedens kapital i en bil. Du betaler en fast månedlig ydelse for at have en bil til rådighed, som du kan køre land og rige rundt i. Leaser du en firmabil, så kan du slippe alle dine bekymringer. Du skal f.eks. ikke bekymre dig om renteudsving, serviceomkostninger eller værditab, da disse faktorer typisk er medregnet i prisen. Der er allerede rigtigt mange selvstændige erhvervsdrivende, der har valgt at erhvervslease en bil, og du kan gøre det samme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *