Standarders store indflydelse på innovationer

Iværksætteri

Faktisk er der rigtig mange innovative virksomheder, der slet ikke er klar over, hvor meget standarder kan gøre og hjælpe i forbindelse med produktudvikling. Herudover også hvordan man bedst kan benytte standarder i sit arbejde.

 

I dag er der mange forskellige projekttyper, der konstant bliver sat i gang. I blandt disse er blandt andet innovationsprojekter, forskningsprojekter, udviklingsprojekter og mange flere. En ting som alle disse projekter har tilfælles er, at deres livscyklus består af forskellige stadier. Netop her spiller standarder en afgørende rolle.

 

Når man først skal til, at i gang kan det være meget svært at få et overblik over alle de relevante standarder, der findes inden for ens forretningsområde og produkt. Men her er det heldigt, at Danmarks standardiseringsorganisation Dansk Standard er til for at hjælpe alle med at finde de rette standarder, som er relevante for dit område.

haven-skraabillede2

Dansk Standard har tidligere på året sat fokus på, hvordan et liv uden standarder ville se ud. Det ville have en kæmpe betydning for mange industrier og skabe et kaos, der ikke ville være til at rumme. Hertil skabte de en grafik for at illustrere dette kaos. Du kan se deres grafik lige her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *