Post Danmark gør livet svært for de små webshops

Uncategorized

Efter de seneste prisstigninger Post Danmark har indført 1. Januar 2016 finder mange webshops det nødvendigt at give deres kunder nye muligheder i forhold til returordning. Men dette er ikke omkostningsfrit.

Mange mindre webshops kæmper med Post Danmark stigende priser og de udgifter det også giver deres kunderne hvis de vil sende varer retur. Dette gør at kunderne tager i de fysiske butikker og webshops mister omsætning på den bekostning.

Ifølge FDIH at det er essentielt at webshops at de rammer kundernes behov præcist, især når det gælder leverance- og returordninger. Efter Post Danmarks seneste prisstigninger, 1. Januar 2016, har flere webshops oplevet at de har haft problemer ift. højere priser når der sendes pakke med Post Danmark.

Men også når det gælder returordningen ser de at flere kunder synes det er alt for dyrt at sende fejlkøb retur med Post Danmark, hvor det ofte bliver omkring 100 kroner. Dette gør at flere kunder går i en fysisk butik hvis de er i tvivl om størrelse eller andet. Cyclingshop.dk er en af de webshops som har oplevet netop dette problem.

Flere kunder kontaktede Cyclingshop.dk og fortalte at det ville være meget dyrt at sende en varer retur og det var kunderne trætte af.

For at komme problematikken til livs ser Cyclingshop.dk nu på muligheden for at give kunden gratis returmulighed, så det er Cyclingshop.dk som betaler for fragten hvis kunden sender vareren retur. På den måde skal deres kunder ikke have penge op af lommen hvis der skal sendes ordre retur, og det bliver derved nemmere for kunden.

Cyclingshop.dk håber på at kunderne vil tage godt imod denne nye service. De håber også det vil give flere kunder i shoppen, og færre kunder som tager i en fysisk butik, i stedet for webshoppen. Denne service er nemlig ikke omkostningsfri, men det er en omkostning som Cyclingshop.dk gerne vil tage, da de håber det vil gøre at der kommer flere kunder i webshoppen.

Udviklingen i dag viser at flere og flere webshops giver gratis fragt og gratis retur fragt. Dette kan være en afgørende faktor når kunden skal vælge hvilke webshop der skal handles ved. Cyclingshop.dk har set denne udvikling i andre brancher, med det er endnu ikke fået indpas i cykelbranchen før nu.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *