Få hjælp til økonomien udefra og brug tiden på dine kompetencer

Iværksætteri

 

Hvis du er virksomhedsejer eller –leder, er der ingen tvivl om, at dine faglige kvalifikationer er i orden. Har du ansatte har du sikkert også helt styr på at stå for arbejdsfordeling, vareindkøb, logistik og alle de andre funktioner, der er nødvendige for at holde en virksomhed kørende. Måske er din virksomhed så stor, at du har kompetente personer til at varetage nogle af disse funktioner.

 

Hvordan med økonomien? Erfaringsmæssigt kan håndtering af økonomien kræve rigtig mange ressourcer og tid. Tid som kan bruges til andre – og vigtigere ting – i den daglige drift.

 

Er det på tide at få hjælp til økonomien udefra? Kompetent og faguddannet personale indenfor bogholder/bogføring er løsningen. For et relativt beskedent beløb kan du sikre dig, at alle økonomiske dispositioner føres på den mest forsvarlige måde.

Det vil samtidig medføre den fordel, at du kan bruge tiden på det, du er bedst til indenfor virksomheden.

 

Få bedre tid – og bedre samvittighed

 

Vi kender det alle; den dårlige samvittighed, når der er ting, vi er bagud med. Det er ikke sjovt at skulle bruge aftener eller weekender på at lave det regnskab, som vi egentlig ville have lavet i ugens løb – men bare ikke kunne nå.

 

Kontakt www.ballingsolutions.dk for at få bugt med problemet. Få veluddannet personale til at lave dit momsregnskab, dine måneds-, kvartals- og årsregnskaber og klargøre dit regnskab til revisoren.

Her får du også hjælp til at styre dit debitorregnskab – og en anden vigtig ting; lønregnskabet. I enhver virksomhed er det af største betydning, at den korrekte løn udbetales efter gældende overenskomstregler – og at den betales til tiden.

 

Så det er måske nu, at du seriøst skal overveje at få hjælp indenfor bogholder/bogføring til netop din virksomhed? Det er måske nu, du skal overveje, om dine kvalifikationer kan bruges mere effektivt indenfor den daglige drift.

 

Mere tid – mere overblik – mere overskud

 

At blive lettet for ting, du opfatter som tidskrævende – og måske lidt kedelige – vil utvivlsomt give dig større arbejdsglæde i dagligdagen. Det vil give dig større overskud – til glæde for både dig selv og dine eventuelle ansatte.

 

Mange firmaer kender til og afholder regelmæssige MUS-samtaler (medarbejder-udviklings-samtaler). Du kan måske gå et skridt videre. Hvis du kan skabe mere overskud og tid ved at slippe for den regnskabsmæssige del, vil der måske blive mere tid til medarbejderne.

Dine medarbejdere er dygtige – ellers havde du ikke ansat dem. De er også fulde af gode idéer – idéer, som du måske ikke har overvejet – og som virksomheden kan nyde godt af.

Brug for eksempel lidt af din overskydende tid til at samle personalet over en kop kaffe. I stedet for at tale om den enkelte medarbejder kan i tale om firmaet og de opgaver, der skal løses.

Lad dig inspirere af de ansattes idéer – og lad dem føle, at de er med til at gøre en forskel.

Brug den ekstra tid, du har fået ved at lette dine skuldre fra regnskabet, til at høre på dine medarbejdere og medvirke til at skabe bedre trivsel – og i sidste ende; mere vækst.

 

Se her på denne hjemmeside, hvis du vil vide mere om regnskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *