3 kreative firmaudflugter som medarbejderne faktisk vil synes om

Socialt
Go Cart udflugt

Firmaudflugter behøver ikke kun at være noget man laver i forbindelse med teambuilding. Det er en fantastisk måde at få medarbejderne til at føle sig bedre til pas, reducere stress og give dem mulighed for at lære hinanden at kende uden for arbejdspladsen.

Men hvordan finder du ideer til en firmaudflugter? Måske du starter med en søgning på Google efter “firmaudflugter ideer“, og måske er denne artikel den første du får op.

I så fald er her 3 kreative ideer til firmaudflugter som dine medarbejdere faktisk vil synes om.

 

1) Stand-up Comedy Night

Humor. Sjov. Grin. Hvilken bedre måde at få dine medarbejdere til at bryde ud af deres vante rammer? Tag og find et stand-up comedy show på FBIs hjemmeside – og det er altså ikke den FBI du måske først tænker på. FBI står for Funny Business Inc – og er det førende danske booking bureau inden for dansk stand-up comedy, og de står bl.a. også bag Comedy Zoo i København.

 

2) Go Cart Racing

Go Cart udflugtFå dit teams adrenalin til at pumpe med go-cart kørsel! Der er intet som en lille konkurrence for at se, hvem der kommer i første over målstregen. En af de fedeste udendørs baner finder du lige uden for Roskilde – på det som hedder Sjællands Ringen eller Roskilde Racing Center.

 

3) Fodbold aften

Lav en fodbold aften hvor I f.eks. ser Champions Leauge eller en landskamp på storskærm. Lej en pølsevogn som kan lave hotdogs ad libitum op til kampen og server så ellers fadøl. Husk at få god lyd på udsendelsen – så er det næsten som at være på stadion.

Hvis du vil tage denne idé et niveau op, så inviter folk på stadion så de kan opleve den rigtige fodboldsteming. Undlad at vælge danske klubkampe. Her kan der være for mange lokale tilhørsforhold blandet ind i det, til det bliver en god oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *