Professionel mødebooking – konstruktive omgivelser

Salg og markedsføring

For enhver seriøs virksomhed er professionelle omgivelser et krav. Dette omhandler ethvert scenarie, og selv for den lille virksomhed er det vigtigt, at man tager sine omgivelser seriøst. Men for virksomheder, som ikke er lokaliserede i store, flotte virksomhedskontorer med møde- og konferencelokaler, kan det være svært altid at leve op til denne høje standard. Alternative løsninger må tages i brug, og disse bør overvejes og vælges med omhu, så du og din virksomhed ikke kommer til at fremstå useriøs og dermed utroværdig.

Smart løsning

Hos AskCody er man godt klar over, at omgivelserne altid bør være i fokus – også selvom det ”bare” er et forretningsmøde. Derfor har de opbygget et koncept, som bygger på en professionel mødehåndtering. Her undgår man forvirring og uoverensstemmelser, og man har i højere grad integreret mødeafholdelsen og det dertilhørende program i de dagligdagsprogrammer, som i forvejen er en del af driften. Programmet eller bookingsystemet, som det omtales, er et styresystem for både arrangøren og deltageren, så begge parter nemmere og mere overskueligt kan finde frem til de faktiske lokationer for mødet, og dertil kan følge med i alle de møderelaterede forhold, som er vigtige eller afgørende for de involverede parter.

Som et klart eksempel på en af systemets smarte funktioner er, at programmet har et integreret mødebookingsystem. Dermed kan arrangøren på sin smartphone eller tablet booke mødelokaler, som både er professionelle og tilpassede, samt henvise de deltagende parter direkte til denne lokation. Dette er ikke bare smart i forbindelse med arrangørens forberedelse, men det er også effektivt, hvis mødet pludseligt ændres. Hermed kan man på en måde, hvorpå alle deltagerne får besked, give besked om ændringen, før ændringen betyder, at eksempelvis nogle af deltagerne møder op på det forkerte sted.

Integreret i dit styresystem

AskCodys mødebookingsystem er integreret i Microsoft og de tilhørende Office-programmer. Dette betyder, at din mødedeltagelse eller –afholdelse bliver integreret på din systemkalender, og du dermed allerede har disse skematiseret.

For den ”old school” forretningsmand kan programmets funktion – Wayfinding – også hjælpe deltagere med at finde vej helt hen til hoveddøren, idet den har en indbygget guidance-funktion, som hjælper dig frem til lokalerne. Således står du aldrig mere i en situation, hvor du ikke er klar over, om du skal ind af den ene eller den anden dør. Alle disse programmer; Wayfinding, mødebooking osv. er koblet sammen på en simpel og effektiv måde, så du hurtigt og nemt kan deltage eller arrangere dit møde.

Med AskCody og dets mødebookingsystemer bliver din hverdag hurtigt mere overskuelig. Det er en super smart løsning, som har fundet vej til flere af verdens store byer, hvor det kaotiske element ofte kan være en hindring i forbindelse med afholdelsen af møder. Lad dig ikke slå ud af udviklingen, men vær imødekommende og forbedr din hverdag med de løsninger, som er lavet til at gøre det hele lidt nemmere. Enhver simpel løsning er en god løsning, og ud fra dette mantra må AskCody siges at være en solid håndsrækning til erhvervslivet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *