Du skal være effektiv, men du skal også være præcis

Arbejdsmiljø

Hvor tit har de ord ikke lydt til en medarbejder, som står med en telefon ved øret og samtidig prøver at taste en ordre ind på computeren eller foretage andre handlinger for at sikre, chefen er glad? Vi ved alle, at chefen kun er glad, når der en flot bundlinje og helst en bundlinje, som har høje, sorte tal.

Det er nu engang lettere at være effektiv, hvis du har de rigtige udstyr. Det rigtige udstyr gør, at de medarbejdere, som der arbejder for dig er mere tilfredse med at komme på arbejde. Glade medarbejdere er effektive medarbejdere, og ja der skal investeres nogle penge i udstyr som trådløse headset, men det betaler hurtigt sig selv ind igen.

Jo bedre et arbejdsmiljø du skaber, jo bedre vil dine medarbejdere arbejde, det er som om, du som chef kan skabe en spiral, som bevæger sig opad i en jævn bevægelse med det rigtige udstyr, det er alt fra ergonomiske kontormøbler, godt indeklima, det bedste i IT udstyr og selvfølgelig et telefonsystem, som fungerer og som er let at betjene, og hvor du med et trådløst headset fra Jabra let har hænderne fri til de opgaver, som der altid skal klares ved siden af.

Ikke kun på kontoret

Det er dog ikke kun på kontoret, at udstyr som trådløse headset og bluetooth headset er med til at forbedre arbejdsmiljøet, det er det bestemt også for dem, som ikke er på kontoret. Har du en masse medarbejdere, som er ude i marken og arbejde, så er det næsten endnu vigtigere. Hvis de bruger meget tid på landevejen, hvor de kører bil, så er et headset med en bluetooth forbindelse til telefonen næsten endnu vigtigere, de skal jo kunne overholde færdselsloven samtidig med, at de leverer det bedste for at sikre firmaet og deres egen løn.

Hvis man skal følge med i den rivende udvikling, som der er på elektronik markedet, så skal man samarbejde med de bedste, som der er på markedet, det er med til at sikre, du hele tiden får det, som vil få dit firma til at fungere på den bedste mulige måde.

Jo bedre udstyr du har, jo bedre virker det, der er en sammenhæng mellem kvalitet og pris, det er noget som enhver som har prøvet billigt udstyr kan skrive under på. Det vil ofte svigte i pressede situationer, og når udstyret svigter, mister du penge, og du får medarbejdere, som er utilfredse. Det hele bliver til en nedadgående spiral, som griber om sig, og det vil være noget, som vi få stor effekt på bundlinjen.

Indflydelsen fra arbejde eller andre steder

Når du først har prøvet at arbejde med det bedste udstyr, så vil du ikke kunne tænke dig at arbejde med noget udstyr igen, som er af dårligere kvalitet. Det vil med al sandsynlighed også give dig blod på tanden for at få det samme udstyr og den gode kvalitet i dit privatliv, trådløse forbindelser til din telefon er noget som er dejligt, når du skal træne og gerne vil have musik i ørene, eller når du bare gerne vil gå en tur og have fred for andre.

Der er en meget stor brugbarhed for de samme produkter i vores hverdag, som du bruger i dit professionelle liv, det er ofte der hvor vi finder inspirationen, eller også er det fra vores venner og bekendte, som har ladet os prøve og bruge de produkter, som de har. Hvor de så har lært om de produkter henne, ja det er så arbejde eller venner. Ringen slutter aldrig, der er altid lige et led mere, som skal på plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *