Bedre leder med podcasts?

Salg og markedsføring
Digitale tanker

Er du leder i en moderne virksomhed, så kan dette podcast være lige noget for dig. Er du interesseret i at holde dig opdateret om, hvad der sker indenfor moderne markedsføring og digitale medier, så er dette podcast lige noget for dig.

Kort og præcis gennemgang af de ting, der røre sig indenfor moderne markedsføring og organisationsudvikling samt diskussion om de nyeste tendenser som neuromarketing. Men med en entusiasme der brænder igennem hele vejen ud gennem højtalerne.

Bliv klogere på vigtige begreber

Med dette podcast kan du blive klogere på nøglebegreberne indenfor moderne markedsføring. Det er en hurtigt voksende platform, der udvikler sig med lynets hast. Derfor er det, som leder i en moderne virksomhed vigtigt at have fod på tingene og finger på pulsen, især når det kommer til markedsføring og de begreber, der følger med, eksempelvis;

  • Neuromarketing: markedsføring, der er specielt designet til at få kunderne til at interagere på en bestemt måde. Hvordan du med små ting bevidst kan skubbe folk i den retning du ønsker.

Det er en af de vigtigste tendenser indenfor markedsføring lige nu, men det ændrer sig hele tiden. Med denne markedsføringspodcast kan du hurtigt og let holde overblikket over de ting, der røre sig indenfor emnet – præsenteret af ægte digitale indfødte.

Er du interesseret i at høre mere om andre emner kan du frit browse mellem de over 60 forskellige episoder, der indtil videre er tilgængelige fra Digitale Tanker.

Kom hurtigt på forkant med tingene

Vælger du at følge et podcast kan du let og hurtigt holde dig informeret uden at skulle gøre alt fodarbejdet. Der er nogen, der sørger for, at det er alle de rigtige, vigtige og helt nye tendenser der bliver præsenteret. Det betyder at alt du skal gøre er at lytte, når det passer dig.

Vælger du en marketing podcast kan du meget hurtigt skabe dig et overblik over de episoder, der har interesse for dig og dem, der ikke har. På den måde behøver du ikke at bruge tid på noget, du ikke finder interessant eller relevant.

Det er en let og hurtig måde at være helt fremme i skoene, når det kommer til markedsføring og organisationsudvikling.

Hvorfor denne podcast?

Vælger du at følge Digitale Tanker kan du være sikker på, at det er folk, der ved, hvad de snakker om. Tingene bliver præsenteret på en spiselig og let overskuelig måde og der kommes godt rundt i alle hjørner.

Herudover er det et podcast, der er fyldt med entusiasme og en kærlighed til de emner, der diskuteres. Det er ligeså man kan mærke det ud gennem højtalerne. Det er en stor fordel for dig, fordi det betyder at det er en podcast, der fænger – selv om det måske er lidt tunge emner, der præsenteres.

Er du interesseret i at blive klogere på de nyeste tendenser indenfor digital markedsføring og få det præsenteret at digitale indfødte, der virkelig brænder for det de snakker om, så er dette et podcast for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *