Handel med valuta og udarbejd juridiske dokumenter på lige fod med eksperterne

Iværksætteri

Nogle gange kan man som privatperson eller mindre virksomhed sidde med en fornemmelse af, at man kunne undgå en masse besvær og ikke mindst penge, hvis blot der var en nem måde at gøre tingene selv. Ofte er det dog sådan, at specialisterne er de eneste, som er i besiddelse af de rette værktøjer, og derved kan de agere på favorable vilkår i forhold til os andre. Men nu er der i hvert fald to muligheder for at ændre det.

 Der er penge i valutahandel

 

Saxo Bank er den største handler af valuta i Danmark og blandt verdens førende i valutahandel til både private og professionelle, og dette er en god forretning for ambitiøse kunder. Saxo Banks gode relationer over hele verden giver igen ved at sikre meget attraktive vilkår, som ellers ikke er mulige at tilegne sig, havde det ikke været på grund af det gode renommé. Deres handelsplatform SaxoTradingGo giver dig som bruger adgang til over 180 valutakryds, og desuden har du mulighed for at handle med aktier, obligationer, ETF’er og meget mere fra samme konto, hvilket gør det hele meget nemmere at holde styr på. Ud over det er platformen utrolig brugervenlig og giver dig et enestående overblik over dine investeringer og handler igennem flotte visuelle grafer.

Saxo Bank adskiller sig fra sine konkurrenter ved at tilbyde langt flere optioner af handler, og med utroligt lave sikkerhedskrav har du alle de gode kort på hånden, når det kommer til handel med valuta. Lige nu har du muligheden for at prøve en gratis demo af SaxoTradingGo i 20 dage, hvor du får givet en simuleret sum af 100 000 amerikanske dollars for på mest realistisk vis at finde ud af, hvordan systemet virker. På den måde får du en helt unik indsigt i trading-verden i realtid uden at det koster dig en krone. Læs mere om de favorable tilbud på Saxo Banks hjemmeside eller klik her og bliv klogere på valutahandel.

Lav dine egne ansættelseskontrakter

 

Hver gang en virksomhed skal ansætte nye folk er det nødvendigt at udarbejde en ansættelseskontrakt, og det gælder både for månedslønnede funktionærer og for timelønnede. Den traditionelle metode at få lavet kontrakten er at gå igennem en advokat, men dette er typisk yderst besværligt og kan koste op imod 1400 kr. Med nye digitale værktøjer så som legaldesk.dk har man imidlertid mulighed for at ændre dette og være sin egen advokat. Igennem denne hjemmeside kan du lave juridiske dokumenter på samme måde som advokaterne og slippe langt billigere end normalt.

Lige nu tilbyder legaldesk.dk muligheden for selv at lave ansættelseskontrakter helt og aldeles gratis. Det tager kun omkring et kvarter og det brugervenlige interface gør hele processen nem og hurtigt. Desuden arbejder hjemmesiden med en streng tilfredshedsgaranti, hvilket udmønter sig i løftet om fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Hvis du er interesseret i at læse mere om, dine muligheder for at spare penge ved juridiske dokumenter så se her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *