Forøg din effektivitet ved at flytte i eget kontor

Iværksætteri

 

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er rigtig mange danske iværksættere, der er meget fokuserede på at holde deres omkostninger i bund, når de starter deres virksomhed. Det er også ganske forståeligt, men det skal dog understreges, at du får muligheden for at forøge din effektivitet og din produktivitet på meget markant vis, hvis du vælger at flytte ind på dit eget kontor i stedet for arbejde hjemmefra.

 

Derfor er det også en skam, at der er rigtig mange danske selvstændige, der så vidt muligt forsøger at holde sig til deres hjemmekontor så lang tid, de kan. Det er en skam, fordi de ganske enkelt ikke er klar over, at de vil kunne arbejde langt mere effektivt og produktivt, hvis de sørgede for at flytte ind på et kontor, der udelukkende var dedikeret til arbejde og intet andet – det er noget, der er blevet bevist af flere omgange.

 

Der findes billige kontorer over hele landet

For mange handler det – som sagt – om, at de har interesse i, at holde deres omkostninger på et sobert niveau. Hvis det også er sådan, det forholder sig for dig, så skal du naturligvis være opmærksom på, at der findes en lang række billige kontorer over hele landet, hvilket også gør sig gældende for lige netop dét område, du er bosat i – hvis du f.eks. er bosat i Ballerup, så find kontor til leje her, hvor du finder lækre kontorer til gode priser.

 

Det er naturligvis også ensbetydende med, at det ikke nødvendigvis behøver at være forbundet med en større mængde omkostninger at flytte din virksomhed ud af hjemmet og ind på et kontor, der er dedikeret udelukkende til virksomheden og ikke til andre aktiviteter. Det er der – desværre – mange selvstændige, der første finder ud af, når de reelt set flytter ind på et kontor i stedet for at arbejde hjemmefra eller fra caféer.

 

Få en advokat til at kigge lejekontrakt igennem

Har du bestemt dig for, at det er på rette tid, at du flytter ind på et kontor, så er det en rigtig god idé, at du sørger for at lade en advokat læse din kontrakt igennem. På denne måde kan du sikre dig, at din udlejer ikke har valgt at indskrive en række smuthuller i kontrakten, der kan stille dem bedre end de reelt set har ret til. Det kan ende med at spare dig for rigtig meget besvær og rigtig mange penge, at få kontrakten tjekket din kontrakt af en dygtig advokat.

 

Der findes rigtig mange advokat rundt omkring i landet, der med garanti vil kunne hjælpe dig med at tjekke den respektive kontrakt for diverse smuthuller. Du kan blandt andet vælge at se nærmere på www.advokatgruppen.dk, der med garanti også vil kunne hjælpe dig med at gennemlæse din lejekontrakt. Det kommer naturligvis til at koste en kende for advokaten, men det er bestemt penge, der er rigtig godt givet ud sammenlignet med, hvad du ellers kan ende med at skulle betale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *