Derfor er det vigtigt at have en vedligeholdesplan

Administration

Vil du gerne have styr på din ejendoms stand? Det kan være svært at holde styr på alle de ting, der skal holdes vedlige, når man ejer en større ejendom. Det betyder at man pludselig kan komme i store problemer. For at gøre det meget mere overskueligt for dig selv, skal du have en plan over vedligeholdelsesn. En plan er vigtigt i forhold til at planlægge de ting, der skal vedligeholdes og budgettet. Helt praktisk betyder det at man kan undgå overraskelser både i forhold til skader, men også i forhold til det økonomiske aspekt.

Hvis du vil have hjælp til at lave sådan en plan, skal du tage kontakt til et firma, der kan hjælpe dig med dig. Du vil få en grundig gennemgang af hele bygningen og hvad der skal holdes vedlige. Denne gennemgang vil gå helt i dybden helt fra start af. Således kan en grundig plan lægges. Planen vil indeholde en lister over opgaverne i prioriteret rækkefølge. Ofte vil man desuden få en plan med tilhørende budget. Du får en samlet rapport, som er inkluderet dokumentation og diverse anbefalinger i forhold til vedligeholdelsesopgaver.

 

Dette inkluderer en vedligeholdelsesplan

Planen vil være en grundig og professionel gennemgang af hele bygningen fra kælder til kvist. Der vil på den måde blive foretaget en gennemgang af hele tagkonstruktionen. Her vil man også gennemgå hele den indvendige konstruktion for eventuelle fejl og mangler. Hele den indvendige konstruktion er inkluderet alle rum og vægge. Man vil også få en gennemgang af eventuelle udvendige konstruktioner. Det kunne f.eks. være i form af støttemure, rækværk, terræn og lyskasser. De udendørsarealer, som hører til bygningen, vil også blive gennemgået.

Alle vinduer og døre vil blive kigget på både inde fra og ude fra. Hvis der er en kælder, vil denne også blive gennemgået. De kompetente ingeniører vil desuden gennemgå alle installationer i hele bygningen herunder bl.a. radiatorer og varmecentralen. Hvis der er ventilation i bygningen, vil dette også blive tjekket. Til sidst vil isolering og brandsikring i hele bygningen blive tjekket. Den rapport, der laves på baggrund af den grundige gennemgang, vil indeholde en grundig beskrivelse af de skader, der bliver fundet. Herefter vil der komme en grundig beskrivelse af bygningens bygningsdele. Der vil være priser på udbedring af skaderne og der vil være en prioriteret liste over vedligeholdelsen. Til sidst vil er være inkluderet en budgetplan.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *