Mobiltelefoner til de ansatte

HR
Ansatte og mobiltelefoner

Forkæl dine ansatte med nyere teknologi, som i sidste ende vil resultere i mere effektivitet og godt samarbejde – både indadtil og udadtil

Hvad enten du ønsker at styrke samarbejdet internt i din virksomhed eller eksternt hos kunderne, belønne dine ansatte eller bare hoppe med på den nyere teknologi kommer du aldrig galt af sted med at kigge i retningen af mobilabonnementer til erhverv. Det er forholdsvist en ny ting, men flere og flere virksomheder – store som små – er allerede med på bølgen. Dertil er det et område i konstant ændring og der kommer løbende nye funktioner, med det formål at gøre dit arbejde langt lettere.

 

Godt internt samarbejde giver pote udadtil

Godt internt samarbejde kan komme af mange ting. Det kan komme af en velovervejet sammensætning af ansatte, aktiviteter udenfor arbejdstiderne og er du i et erhverv, hvor kommunikation er vigtigt, kan det anno 2013 også komme ved hjælp af mobiltelefoner. Med mobiltelefoner specielt sat op til erhverv kan du gøre brug af funktioner som kollegaopkald, lette omstillingsfunktioner og du kan endda selv styre dine ansattes taletid – alt sammen via mobiltelefoner der arbejder sammen. Dette gør ikke kun hverdagens arbejdsopgaver lettere, men kan også spare dig for en masse penge i sidste ende.

Når dine ansattes arbejdsdag er lettere og mere effektiv smitter dette også af på deres arbejdsindsats. Dine kunder vil opleve en god kundeservice, da mobilabonnementer til erhverv også betyder, at de kan få fat på dig eller dine ansatte 24 timer i døgnet, 7 dage i ugen, da arbejdstelefonen også kan bruges som hjemmetelefon. Har kunderne fået fat på den forkerte kan de let stilles om til den rigtige.

Ønsker du andre funktioner som billig udlandstelefoni, mulighed for telefonmøder eller noget helt tredje, behøver du kun at søge på internettet eller søge i butikkerne nær dig. Mulighederne er uendelige og der er mange forskellige pakkeløsninger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *