Windows 10 til virksomheder

Erhverv & iværksætteri
kvinde foran computeren

Windows er det styresystem, flest virksomheder bruger i dag. Det er billigere, og der er flere programmer, der kan bruges til Windows frem for andre styresystemer. Men nogle virksomheder kører på forældede versioner af Windows så som 7 og 8, hvilket kan være en sikkerhedsbrist. Med Windows 10 kan I sikre virksomhedens data og gøre opstarten på computerne væsentlig hurtigere. Der er dog mange flere fordele ved at bruge Windows 10.

Alt det nye

Da det udkom i 2015, var mange i tvivl om de skulle opdatere deres computere til Windows 10, selvom det var gratis. Sikkerheden var ikke helt i top, og mange troede at Microsoft havde fri adgang til filerne på computeren. Dette har Microsoft heldigvis rettet op på, så nu er Windows 10 den mest sikre version af Windows, der eksisterer.

Med BitLocker, der er et standardprogram i Windows 10, bliver dataene krypterede og er dermed mere sikrede end ældre versioner af Windows.
Denne version er tilmed hurtigere på mange områder. Både i opstart og med den nye internetbrowser, Edge, der sikrer dig hurtig adgang til alle hjemmesider.

Bruger jeres virksomhed mange billeder, er der også forbedringer i Windows 10 med hensyn til det. Med det nye værktøj kan man redigere småting i billederne direkte i billedefremvisning.

Virksomheder kan også have glæde af Windows Store, der gør det nemt at samle apps og programmer, I bruger på arbejdspladsen. Dermed bliver der ingen tvivl om medarbejderne har installeret den rigtige version og fra en pålidelig hjemmeside.
OneDrive er Microsofts cloud storage, og er en stor del af Windows 10. Slip for at dele USB-stik med kollegaerne. Upload og gem jeres filer, så de er tilgængelige for alle, der har adgang til clouden.

Forbedring af det gamle

Hvis jeres virksomhed er vant til at bruge Windows, er Windows 10 ret intuitivt. Der er de samme genveje og programmerne ligner sig selv. Den største forskel er det tidligere nævnte Edge, der er hurtigt at lære og bruge.

Windows har lyttet til kritikken og fået startmenuen tilbage, hvilket var et problem i Windows 8, så navigationen er blevet hurtigere og mere tilgængelig. Applikationer i Windows 8 skulle også være i fuld skærm, hvilket var en ulempe, hvis man eksempelvis skulle bruge lommeregneren sammen med et andet program. Windows 10 har ikke den begrænsning.
Svagtseende har nu også glæde af Cortana, der er en personlig assistent, der kan læse ting op på skærmen og kan bruges med stemmestyring. Ud over dette, har Windows 10 mulighed for splitscreen, hvilket betyder at du kan se flere skrivebord på samme maskine.
Windows Store var også en del af Windows 8, men er blevet opdateret med flere apps og mere brugervenlighed.

For at bruge Office 2019 pakken, kræves det at computeren bruger Windows 10. Office 2019 har forbedret alle sine programmer til at være mere brugervenlige og ikke nær så krævende for computere.

Dermed sagt: Windows 10 er en mere sikker, hurtig og flot udgave af ældre Windows styresystemer. Så gør jeres data mere sikre i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *