Discus Communications er din partner inden for international corporate kommunikation

international kommunikation

Kommunikation er en stor del af at erhvervslivet og bestemt også en stor del i det at drive en virksomhed. Specielt virksomhedskommunikation er en del helt for sig og er ikke til at komme udenom hvis man ønsker at samarbejde med andre virksomheder og vækste til andre markeder.  Discus Communications kan hjælpe din virksomhed med Strategic communication consultancy.

Lad Discus Communications tage sig af det tunge kommunikationsarbejde

Lad Discus Communications være jeres partner og være dem der tager sig af jeres interne og eksterne kommunikation. På den måde er i sikret at jeres kommunikation både internt og ekstern er håndteret af topeksperter og af de førende indenfor strategisk virksomhedskommunikation. I får som virksomhed også mulighed for at få et overblik over hvordan jeres kommunikation organiseres bedst muligt. Dermed kan i få udarbejdet en analyse af jeres virksomhedskommunikation og dermed bedre rette op på eventuelle kommunikationsproblemer. Det er nemlig sådan, at kommunikation er vejen frem når der skal arbejdes for at drifte virksomheden, men hvis der opstår problemer i kommunikationen, så kan det være svært at løse dem selv. Det er blandt andet her, at Discus Communications kan være jeres hjælpende hånd og fremtidige partner.

Indtrængen på ukendte markeder

Når I er klar til at trænge ind på et nyt marked, så er det yderst vigtigt at kommunikationen er i orden for, at I kan få succes på markedet. Både sproget og kulturen kan være svært at ramme, hvis man ikke ved hvordan man bedst muligt kommunikere internationalt. Derfor er det oplagt at man som virksomhed får hjælp til den internationale virksomhedskommunikation. Fejlkommunikation kan nemlig betyde at jeres indtrængen på det pågældende marked mislykkedes og at i dermed ikke kommer til at tjene penge på det potentielle marked. Når i vælger at have en professionel partner til at hjælpe jer med den internationale virksomhedskommunikation, så vil i også være langt mere sikre på, at jeres kommunikation rammer jeres målgruppe godt. Hos Discus Communications er de nemlig eksperter i at ramme at lave tekster og andet kommunikation til en ny målgruppe som ikke nødvendigvis ligger indenfor jeres kompetenceområde. I vil også få hjælp til at udarbejde internale kommunikationsstrategier eller i kan vælge helt at lade Discus Communications tage sig af den del.

Kultur og sprogmæssige barrierer

Både når I skal kommunikere med jeres målgruppe eller mulige samarbejdspartnere i et nyt land, så kan der være kultur og sprogmæssige barrierer som kan være svære at arbejde med. Specielt hvis i som virksomhed slet ikke er repræsenteret i den del af verden og dermed ikke før har arbejdet med kulturer der minder om den pågældende. For at få mest muligt succes kan det derfor være en god ide, at en partner tage sig af den del af projektet. I kan dermed som virksomhed koncentrere jer om det i gør bedst og lade Discus Communications være jeres partner og tage sig af det tunge kommunikationsarbejde. Discus communications er nemlig de førende eksperter, når man taler om Strategic communications consultancy. Jeres kommunikation vil dermed være i sikre hænder hos dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *