Hvad koster det at få flyttet firmaets kontor til nye lokaler?

Arbejdsmiljø
flytter

En af de største målsætninger for et firma må være at vokse sig større. At få flere medarbejdere, flere kunder og en større omsætning. Det er imidlertid ikke altid entydigt positivt, når et firma vokser sig større. Det kan nemlig præsentere et helt nyt sæt af logistiske problemstillinger, som man ikke førhen har skullet tage stilling til.

En af dem er selvfølgelig, hvad man gør med henhold til kontorer, når man lige pludselig skal huse mange flere medarbejdere, ressourcer eller maskiner. Vælger man at beholde de samme gamle lokaler i for lang tid, på grund af nostalgi eller bare fordi det er nemmere, kan det nemlig ende med at give bagslag. Man kan ende med at sidde i alt for små lokaler, der faktisk hæmmer arbejdet og dermed også firmaets vækst. Derfor er det næsten bedre at tage glæderne en smule på forskud ved hurtigt at flytte videre, end det er at blive det samme sted i for lang tid ad gangen.

Find nye lokaler

Det at finde nye lokaler burde heller ikke være den sværeste del af den proces i disse tider. Faktisk findes der et væld af tomme kontorlokaler og lignende rundt omkring i det danske land. Selvom lokalerne ikke nødvendigvis ligner kontorer lige nu, kan de altså sagtens komme til det. Rundt omkring i rigtig mange mindre byer står der for eksempel tomme butikslokaler ledige, som bare venter på at blive besat. Hvis byen ikke ligefrem går en lys fremtid i møde, kan disse lokaler endda være enormt billige, og så kan man i stedet bruge pengene på en øget produktion eller på at indrette de nye lokaler som kontor.

Alternativt kan man også leje sig ind i store kontorkomplekser, hvor mange andre virksomheder har deres kontor. Det kan der være både fordele og ulemper ved. Det er selvfølgelig en fordel, at man har rigtig mange andre kompetente mennesker lige ved siden af. Det kan dog også nedsætte jeres muligheder for selv at bestemme over jeres lokaler, også ender det ofte med at være dyrere i sidste ende.

Find det billigste flyttefirma

Udover bare det at leje eller købe nye lokaler, er der selvfølgelig også det helt praktiske aspekt af at flytte. Præcis ligesom hvis man skulle flytte hjem privat, skal man selvfølgelig have et flyttefirma til dette. For at få en fornemmelse for, hvad det egentlig koster at flytte lokaler, bør man derfor gå flyttefirmaernes prislister igennem. I kan eventuelt tjekke flyttefirmaernes prislister op mod hinanden, så I er sikre på at få den bedst mulige pris på lige netop det, I har brug for.

Ofte vil flyttefirmaernes prislister nemlig have forskellige priser på forskellige ydelser. Kigger man flyttefirmaernes prislister efter, handler det ofte om, hvor mange man og hvor stor en bil der skal til. Derfor kan det godt betale sig at flytte noget af det selv, eller i hvert fald overveje, hvor meget flyttefirmaet skal stå for, inden man overhovedet kigger på flyttefirmaernes prislister.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *