Flipover tavle – det uundværlige kontorudstyr

Arbejdsmiljø

Hvis du holder oplæg og præsentationer jævnligt, så er du sikkert helt klar over, at dem, der sidder og lytter til det, du har at sige, meget hurtigt mister interessen, hvis du bare læser op af en masse teksttunge slides, som kører på en storskærm bag dig. Nogle vil sidde og læse forud og ikke høre, hvad du har at sige, mens andre lader både blikket og tankerne løbe.

Det er der heldigvis råd for. Med en flipover tavle kan du nemlig visualisere og skrive de vigtigste ting ned undervejs. Du kan holde dit publikum fanget under hele dit oplæg, og det er jo det, der er meningen. De skal lytte, for du har noget vigtigt på hjerte, du gerne vil dele med dem alle sammen. Og du har altid mulighed for, at du efterfølgende udleverer eller sender det hele til dem, så de har det som et opslagsværk, de kan bruge efterfølgende.

Med et par skriveredskaber i forskellige farver, papir og en flipover, der fås med stel i hvid, sort eller crom som standard, så er du klar til at nå helt ud over scenekanten og få solgt dit budskab og din vare. Og dit publikum vil huske dit oplæg, der ikke bare vil blive til et i mængden.

flip

Valg af flipover

De stående flipover tavler fås som de helt enkle, hvor du har en flipover, der står på gulvet, og hvor du kan bruge de store stykker papir som en kæmpe post-it og bladre frem og tilbage efter behov, mens du undervejs udbygger dine pointer.

Du kan også få flipover tavler, der også fungerer som whiteboards og derfor også er magnetiske. Du kan bruge tavlen med papir eller som whiteboard, og du kan selvfølgelig bruge magneter også.

Har du brug for ekstra meget plads til de flipovers, du har lavet, kan du også få flipover tavler med foldbare arme, der er magnetiske, hvor du har mulighed for at hænge dine papirer op undervejs.

Du kan justere højden efter behov, og de findes også med hjul, du kan låse. Så lige meget hvad behovet er, så er du dækket godt ind til din virksomhed.

Kundebesøg og messer

Flipover tavler fås også i mindre udgaver, der kan stå på et bord. De er helt perfekte, hvis du skal på kundebesøg eller skal have en stand på en messe. De kommer i A4 og A3 format, og de er foldbare og nemme at have med rundt.

Modellerne fås både i en stående og i en liggende model, alt efter hvordan du skal præsentere dine produkter. Øverst har de alle sammen ringe, som du kender det fra ringbind, så din præsentation eller portefølje kan sættes i den rigtige rækkefølge, så du eller dine kunder kan bladre i den. Du har også mulighed for at laminere dine sider, så de holder til at mange kigger på dem i løbet af en lang dag, og så du kan bruge din fremstilling mere end en gang, da den ikke kommer til at se slidt og brugt ud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *