Din jobglæde er vigtig

Arbejdsmiljø
Jobglæde

Det er ikke overraskende, at skal man møde op på kontoret med et stort smil og et humør, hvor man kan svinge kaffekoppen rundt fra sine favorit kolleger og videre til de mere trælse og ønske dem alle sammen en god morgen og god dag, at man så også skal have haft en god tur på vej til arbejdet.

Heldigvis er det sådan i verdenen 2020, at man har mange forskellige valgmuligheder for at komme fra A til B, men de alle byder på de klassiske plusser og minusser.

Tæt, benzindreven trafik

Den klassiske transport til og fra arbejde er jo nok i en form for bil eller vogn. Den offentlige transport har såvel som den private en stor tilstedeværelse i den daglige trafik. Fordelene heri er at man vil være i læ for vind, regn og kulde.

I bilen kan man sidde og høre sin egen musik trykke den max af, have sin egen fest og bare pumpe sig selv med godt humør; imens kan du i busser og toge være heldig at sætte dig i et behageligt sæde, tage en lille blunder og vide at man trygt kommer frem.

Begge er fordele der kan bringe en i et fantastisk humør; men der er også de chancer for at møde en dårlig oplevelse. Der kan være en lang kø; der kan være mange med bussen, så man ikke kan sidde ned, men at man i stedet skal stå som sild i en tønde og kvæles af en mand, der var selvisk nok til at undlade morgenbadet.

Dette er provokationer som kan ændre det store udfald af hvordan ens humør og hverdag kommer til at være dagen igennem. Det er den rene gambling og det er irriterende.

Ud i fri motion

Der var engang hvor man associerede cyklen med et hårdt motionsdrevet transportmiddel, hvor man skulle kæmpe, puste og stønne op ad bakke i modvind og møde kampsvedende op, ganske træt og gennemblødt fra en god efterårsregn, men er du ikke typen der ønsker at bryde med naturens kræfter, så kom svaret jo for ikke så mange år siden i form af elcyklen.

Det gode ved seneste år, hvis man læser om de mange elcykel test, så vil man kunne se at cyklerne er blevet mere og mere trofaste, lette at håndtere og heller ikke så tunge at løfte; altså har de med tiden fået en mere og mere brugervenlig opgradering, som kan hjælpe en godt på vej til arbejdet.

Organisering skaber arbedsglæde

Udover at komme godt til jobbet, skal der også være styr på selve arbejdspladsen. Har du et lager, hvor det roder, og du måske heller ikke har et reelt overblik over, om der er nogle varer, der er i rest eller helt udsolgt, kan det være svært at have et overblik – og det kan skabe stress. Og det er netop derfor, at du bør tage et kig på en online side, som den du finder lige her. Så kan du hurtigt finde et reolsystem, så der kan komme orden på lageret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *