Planlæg produktionen nøje og få mere ud af dine ressourcer

Administration

Nogle gange, så kan vi alle være bagkloge. Dette sker især, når man allerede har presset sin produktion til det yderste; medarbejderne arbejde i højeste gear, og der er rigeligt af projekter at tage fat på. Og så kommer en stamkunde og skal have en opgave lavet af jer; og det haster, det haster meget. Der kan du nu sidde og tænke, at hvis bare I havde planlagt brugt produktionsplanlægning, så havde der været de relevante ressourcer at trække på, så I kunne få denne hasteordre igennem. Det er nemlig rigtig let at være bagklog – men du kan nå at rette op på det nu. Hvis I implementerer produktionsplanlægning i jeres virksomhed, så er det muligt helt at undgå disse kriser, og i stedet vise overskud og engagement overfor alle jeres kunder – og så kommer de altså igen!

Vores anbefalinger at besøge http://www.besoft.dk/ hvis i skal implementere produktionsplanlægning.

Effektivt arbejde med digital planlægning

Én ting er, at du kan udnytte en planlægning af jeres produktion til at frigøre ressourcer og mandekraft, således at I kan opnå bedre resultater. Men det er en helt anden ting, hvis du også vælger at gøre dette digitalt – for gør du dette, så kan du optimere både dit workflow og dit ressource-management således, at kunder kan serviceres på højeste niveau. Men denne produktionsplanlægning, så kan du blandt andet holde øje med status af igangværende opgaver, se, hvem der er blevet påsat de forskellige opgaver, og samtidigt også se de detaljer af opgaven, som er relevante for netop jeres projekt.                                                                                                                                                                                                                            Software-programmer som Multi-Plan er udviklet til netop at gøre dette; her bruges programmet altså til at disponere den mulige tid for forskellige medarbejdere ud over diverse arbejdsopgaver, således at medarbejdere både allokeres baseret på deres tilbageværende tid i ressourcer, og at du samtidig kan samle det hele i én enhed.      Når du gør dette, så gør det ikke kun livet nemt for dig og dine kunder, men dine medarbejdere vil også kunne mærke en forskel. De vil nemlig selv kunne holde øje med, hvilke opgaver, som de har ansvaret for, og dermed få et mere transparent arbejdsmiljø og dermed højere energiniveauer.

Alle nyder godt af produktionsplanlægning

Med produktionsplanlægning, så slipper du for stresset, som man kan blive udsat for, når ressourcerne bliver knappe, og der stadig er kunder, som banker på døren. Du får tid til at give jeres kunder den service, som de fortjener, så de også vil komme igen til senere handler. Og de vil også kunne mærke det – et overskud og en arbejdsglæde vil få dem til at se positivt på jeres arbejde, og I vil fremstå som en virksomhed, der emmer af organisation og disciplin, i stedet for kaotiske arbejdsforhold. Og sidst men ikke mindst vil dine medarbejdere kunne mærke dette, og denne produktionsplanlægning vil også tillade, at de kan arbejde bedre sammen, når alle får mulighed for at forstå, hvad deres medarbejdere arbejder med. På denne måde bliver din virksomhed altså løftet til et højere niveau, hvor alle kan vise sig fra deres bedste side!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *