Find alt det du søger i Nykøbing Falster

Socialt
lolland-falster

Rigtig mange af os danskere arbejder i hovedstadsområdet, og det gør bestemt ikke gode ting for boligpriserne. Det er blevet helt enormt dyrt at bo i København og omegnen, og derfor kan din hårdt tjente løn hurtigt blive ædt op af en alt for høj husleje. Det er en af årsagerne til, at mange er begyndt at tænke i alternativer. Du kan leje en stor og fin lejlighed Nykøbing F til under halvdelen af, hvad den ville koste i København. Der er også gode muligheder for at flytte ind i et hus til en lav pris, og hvis du vil lidt tættere på storbyen, er der for eksempel hus til leje Præstø.

Sådan får du pendlerlivet til at spille

Som pendler skal man tidligt op, i hvert fald en gang imellem. Heldigvis er der gode muligheder for at tage toget til København centralt fra Nykøbing F’s station, og med et rejsekort kan det stadig sagtens betale sig økonomisk. Har du noget ekstra arbejde, du alligevel skal nå at lave, kan du bruge tiden i toget på det. Du kan også benytte tiden som mulighed for fordybelse i en god bog, en serie eller dit favorit musikalbum.

Pendlerlivet er noget, man skal vende sig til, men de fleste finder, at man hurtigt lærer at holde af det. Der er efterhånden mange arbejdspladser, som tilbyder en eller flere hjemmearbejdsdage om ugen, så ofte vil du kunne spare en del ture over broen, hvis du har en fleksibel stilling, der ikke kræver din fysiske tilstedeværelse.

Mange oplever endda, at pendlen kan bidrage til udvidelse af deres professionelle netværk. Du ved aldrig, hvem du møder på toget, og nye venskaber kan let opstå, når I alligevel skal tilbringe halvanden time i toget sammen hver dag. Man ved aldrig, hvornår man får brug for en bekendt fra en anden erhvervsgruppe, så disse forbindelser kan hurtigt vise sig at blive kostbare.

Det finder du i Nykøbing Falster

Nykøbing F er en by med mange muligheder. Her er mange skoler, både offentlige og private, gymnasier og videregående uddannelser, eksempelvis til sygeplejerske eller grafisk designer. Der er rig mulighed for at dyrke sport, så uanset om du er til fitness, svømning, håndbold eller MMA, kan du finde det rigtige tilbud.

Bymidten er overraskende omfangsrig befolkningstallet taget i betragtning, og dette er tilfældet, fordi Nykøbing fungerer som Lolland Falsters handelscentrum. Der er ligeledes et rigt natteliv med både festlige klubber og charmerende værtshuse, som har ligger der, siden din mor var barn. Er du sulten, finder du mange lækre madoplevelser, både i gågaden og ved havnefronten, kaldet Slotsbryggen. Du finder både indisk, vietnamesisk og gode klassikere som burgere eller smørrebrød. Der er lidt af det hele!

Kulturlivet finder du spredt ud i hele byen, og det store teater opsætter mange spændende forestillinger i løbet af året. På Kulturfabrikken er der både livemusik fra undergrunden og klatrevæg, og Vandtårnet byder både på udsigt over byen samt forskellige udstillinger året rundt.

Der er altså nok at tage sig til, selv hvis du er vant til storbyens rus. Samtidig er der også plads til ro og fordybelse i naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *