Bliv en haj til Illustrator med et kursus – og bliv mere effektiv

HR, Iværksætteri

Flere og flere virksomheder bliver i stigende grad mere afhængige af sociale medier, af websites og generelt af digitale medier. Det gør, at der er flere programmer, som det forventes, at medarbejdere kan og kender, og et af de programmer, som flere og flere arbejdspladser efterspørger er Illustrator, hvorfor det kan være en god ide at tage et kursus, hvor du lærer at bruge programmet.

Med et kursus bliver du mere værdifuld

Mange firmaer oplever, at de er nødt til at fyre medarbejdere hvorfor det aldrig nogensinde har været så vigtigt at skille sig ud på forskellige måder, som gør, at man bliver mere værdifuld. En af de måder, hvorpå man kan skille sig ud er ved at gøre sig selv mere attraktiv på grund af ny viden. For det at være værdifuld gør, at man automatisk vil stå stærkere og være mere sikker hvis der pludseligt skulle opstå en sparerunde på arbejdspladsen. Det vil sige, at jo mere man kan og jo flere kompetencer man har jo større sandsynlighed er der for, at man beholder sit arbejde.

 

Det er dog ikke nok at tage til et kursus og for eksempel lære Illustrator for det er også meget vigtigt, at man så ved hvordan man skal bruge disse nye kompetencer. For går man rundt og ved hvordan man bruger programmet Illustrator er det ikke meget værd hvis man alligevel ikke rigtigt får det brugt. Find et Illustrator kursus hos UIC, hvor du også finder andre kurser inden for andre programmer.

Brug viden om Illustrator fra kursus

Umiddelbart efter et kursus i Illustrator handler det om, at du kommer direkte tilbage til din arbejdsgiver og giver nogle helt konkrete eksempler på hvordan du har lært og hvordan du har tænkt dig at bruge disse nye kompetencer i fremtiden. Du går simpelthen ind og siger hvad Illustrator er, hvad programmet kan gøre af gode ting og hvilke specifikke opgaver du mener, at du kan opfylde efter at have lært programmet at kende.

 

Det vil enhver arbejdsgiver elske og noget endnu bedre er, at det meget ofte kan ende med, at du godt kan kræve nogle ekstra penge for det ekstra arbejde du udfører nu hvor du kender Illustrator. For med flere kompetencer kommer der også meget ofte flere ansvarsområder og jo mere ansvar man har jo flere penge vil man også automatisk få så det er en god ide at gøre det på den måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *