Et ur med betydning – dame- og herreure fra Daniel Wellington

Erhverv & iværksætteri
urbutik

Et ur er for mange ikke blot et ur. Et ur er noget, som bruges som en accessoires til at style ens outfit. For mange har uret en eller anden form for betydning. Måske man har fået uret, af en man holder af. Måske har man selv sparret op til uret, og uret er dermed en refleksion af noget, man virkelig har arbejdet for.
Daniel Wellington dame- og herreure er ure, der kan leve op til alt dette. Daniel Wellington ure er meget populære, både blandt de unge men i særdeleshed også blandt de ældre. Daniel Wellington ure kan både bruges som en accessoires, men det kan også bruges som den helt specielle gave, til en man holder af, eller det kan være et ur, man køber til sig selv, fordi det har man fortjent og arbejdet for. Men et Daniel Wellington ur er meget mere end det. Disse ure er nemlig skabt på et grundlag af en forkærlighed for vintage ure.

Sådan startede det

I 2011 mødte den svenske økonom Filip Tysander, manden der ligger navn til brandet nemlig Daniel Wellington. Daniel Wellington inspirerede Filip Tysander med sin forkærlighed for vintage ure, til at skabe sin egen kollektion af vintage ure. Disse ure skulle ikke være ligesom alle andre ure. Urene skulle have et gammelt og eksklusivt look, og det skulle være ure til en pris, som alle kunne betale. Urene er i dag meget populære i Europa, men de er også populære udenfor Europas grænser.
Daniel Wellington dame- og herreure giver en stor indtjening grundet deres popularitet verden over, og virksomheden er samtidig blevet Europas hurtigst voksende virksomhed. Mødet mellem disse to mænd har dermed været grundstenen for denne hurtigt voksende virksomhed, hvor alt er baseret på en mands forkærlighed for vintage ure. Selvom det kan være et sats at starte sin egen virksomhed, så er dette et eksempel på, at man nogle gange skal gå efter sin drømme.

Derfor er Daniel Wellingtons dame- og herreure specielle

Udover urenes helt unikke historie, og at urene er skabt ud fra denne mands store interesse for vintage, så er der også andre elementer, der er med til at gøre urene specielle og give dem deres betydning. Dette kan eksempelvis være urenes overkommelig pris og især også deres vintage og eksklusive look. Et andet specielt element ved urene er, at når man først har købt et Daniel Wellington ur, så har man mulighed for at skifte remmene ud med andre remme. Dette betyder dermed, at man har mulighed for at have flere ure i et. Skal man den ene dag bruge et forretningsur, så kan man vælge et ur med et guld eller sølv rem, men skal man næste dag ud og hygge med vennerne, så kan man bruge en rem i stof eller læder. Mulighederne med disse ure er dermed mange, og man kan style dem til et hvert outfit. Et Daniel Wellington dame- eller herreure er dermed ikke blot et ur, det er et kvalitetsur med betydning og fleksibilitet, hvilket gør disse ure helt specielle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *