Få hjælp fra professionelle til at udarbejde en risikovurdering af jeres it-systemer

Administration

Der kan være områder, hvor det vil være en fornuftig idé, at din virksomhed uddelegerer opgaven og at få specialister ind over en it-løsning er klart en af dem. Der er nemlig en lang række ting, der skal tages stilling til og det er ikke sikkert, at din virksomhed besidder de nødvendige kompetencer til at analysere og vurdere en eventuel løsning. Heldigvis er der hjælp at få fra professionelle, der har specialiseret sig inden for netop dette område. Læs mere her om it virksomhed, der kan tilbyde netop dette. Står man i den situation, at man skal købe sig en it-løsning, så er der flere ting, der potentielt kan gå galt. Det er ofte ikke småbeløb, det drejer sig om og det er derfor vigtigt, at man får foretaget en risikovurdering.

 

IT-superhelte kan hjælpe din virksomhed med rådgivning og eventuelt få lukket sikkerhedshuller

Hos Prosys kan du få et godt bud på, hvordan en risikovurdering kan blive lavet. Det er selvfølgelig, at de rette personer fra virksomheden er til stede under dette og her kan man lave en plan for, hvilke systemer der skal gennemgås. Derefter vil Prosys sammen med nøglepersoner fra din virksomhed lave en kvalitativ risikovurdering. Her vil det blive kortlagt, hvor der er plads til forbedringer og Prosys vil sammen med relevante personer fra din virksomhed overveje, hvad der bør ændres. Derefter kommer den næste fase, der består af analyse og behandling. Der vil blive udfærdiget en rapport som andre Prosys-sikkerhedseksperter vil gennemgå og revidere. Endeligt vil denne rapport blive afleveret til din virksomhed. Der vil være et ledelsesresumé, der giver et kort men klart billede over sikkerhedsniveauet. En mere detaljeret og dybdegående rapport vil blive afleveret til it-afdelingen og vil indeholde vurderinger samt grundlag for beslutninger omkring it-sikkerheden.

 

Der er flere gode grunde til, hvorfor det vil være fornuftigt for din virksomhed at få foretaget en risikovurdering. Kører man med ét eller flere it-systemer, så vil man selvfølgelig være sårbar overfor skadelige angreb og eventuelle fejl, der kunne opstå. Til at udarbejde en rapport og komme med rådgivning kan man få hjælp fra nogle, der har specialiseret sig inden for it-sikkerhed. Man kan kalde disse personer nørder og det er måske endda det bedst beskrivende ord. De er dog også superhelte og kan redde din virksomhed fra en potentiel katastrofe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *